Legyen  nálatok is a családi hangulat könnyed, örömteli és határtalanul boldog! 

ONLINE TUDÁSANYAGOK A TUDATOSSÁGHOZ

Tudatos Szülő Mesterkurzus

Örülünk, hogy itt vagy velünk! Tudjuk, hogy nagyszerű szülő vagy és szeretnéd a gyermekednek a legjobbat adni!

A tudatos szülő kurzus útmutatást ad, hogyan élj tudatosabb szülőként úgy, hogy a gyereked is élvezze a szeretet a mindennapokban.

Eszközöket adunk át a további fejlődéshez, önismerethez, ami egy könnyed és örömteli jövőt teremt. MINDEN olyan eszközt átadunk, amelyeket mi is használunk a hétköznapokban és a munkánk során is. 😊

Milyen lehetőséget teremthetsz magadnak, ha részese vagy a Tudatos Szülő Mesterkurzusnak?

MINDEN olyan eszközt átadunk a gyerekneveléshez kacsolódóan, amelyeket mi is használunk a hétköznapokban és a munkánk során is. Sőt, olyan eszközöket is adunk, amivel a gyermeked önbizalmát is fel tudod építeni.

Folyamatos támogatást, visszajelzést és jelenlétet adunk a fejlődéshez, változáshoz, a teremtéshez, korlátozások elengedéséhez, hogy a tudatos családod hangulata könnyed, örömteli legyen.

A Tudatos család mesterkurzus résztvevői egy olyan közösséget alkotnak, ahol mindenki hozzájárulás lehet egymás számára a tudásával, hozzászólásával, és az élménybeszámolójával.
A tagok tudatosak, kedvesek és nagyszerű emberek!

Tudásanyagok a tudatossághoz

Azonnali hozzáférést kapsz, és már nézheted is az online kurzus videóit.

Heti szintű inspiráció + teljes önismereti rendszer gyereknevelés témákban.

Hogyan segítenek az online kurzus videói?

Tudatos szülő mesterkurzust mikor érdemes gyermekedért elkezdeni?

Tudatos szülő mesterkurzust mikor érdemes önmagadért elkezdeni?

Amikor úgy érzed, hogy szülőként szeretnél türelmesebb lenni a gyerekeddel.
Ha szeretnél nyugodtan, következetesen beszélni a gyerekkel.
Anyaként/apaként örömteli, boldog szeretnél lenni.
Szeretnéd felépíteni az önbizalmadat, de nem tudod, hogy állj neki.
Azt veszed észre magadon, hogy ugyanúgy viselkedsz, mint a szüleid, pedig te nem szeretnél olyan lenni, mint Ő(k) és jó lenne ezen változtatni.
Kicsúszott a kezedből a gyerekneveléssel kapcsolatosan az irányítás és ezt szeretnéd visszaállítani.
Következetesen szeretnéd nevelni a gyermekedet.
Nem tudtok megegyezni a gyerek(ek) nevelésében a pároddal és jó lenne változtatni ezen.
Elváltatok, és látod a gyermeken, hogy ez rossz hatással van rá, és ezt meg szeretnéd változtatni

„Minden ember szeretetre, tiszteletre és megbecsülésre vágyik. A változást kezdd önmagaddal.”
koller-zsuzsi-profil-01.jpg
koller-krisztan-profil.jpg

Koller Zsuzsi (Access Consciousness Facilitátor, nő, édesanya), és Koller Krisztián (kineziológus, tanár, férfi, apa) vagyunk. 

13 éve foglalkozunk csodálatos, kedves emberekkel, akik a változást választották. Örömmel, kedvességgel szeretjük inspirálni az embereket arra, hogy felismerjék, igen is több van bennük.

Hogyan épül fel a Tudatos Szülő Mesterkurzus?

Ha sokszor vagy/vagytok ilyen helyzetben, akkor tarts velünk, te is tartozz a tudatos szülők közé! Hogyan élj tudatosabb szülőként úgy, hogy a gyereked is élvezze a könnyedséget a mindennapokban?

1. nap - 2024. július 1. (hétfő) 19:00

1. A gyermek kiteljesedésének alapjai

Online videó, Zoom hívás

1. nap - 2024. július 1. (hétfő) 19:00

2. Tünetek mögötti okok

Online videó, Zoom hívás

1. nap - 2024. július 1. (hétfő) 19:00

3. A jelenben mit keres itt a múlt?

Online videó, Zoom hívás

1. nap - 2024. július 1. (hétfő) 19:00

4. A kapcsolati napló

A kapcsolati napló segítségével ránézünk, (hogy szülőként milyen hibákat követtünk el eddig a gyereknevelésben) gyerekneveléssel kapcsolatos esendőségünkre. 

1. nap - 2024. július 1. (hétfő) 19:00

5. Vizualizációs gyakorlatot

Megmutatunk neked egy nagyon komplex, hatékony, fantasztikus, vizualizációs gyakorlatot, amivel a tudatalattiból elengedjük azokat az érzéseket, amik gátolnak, korlátoznak minket, és ezzel együtt a testünk sejtmemóriájából elengedjük a stresszt és visszaállítjuk a harmóniát gondolati, érzelmi, testi szinten. Ehhez természetesen egy hanganyagot is adunk.

1. nap - 2024. július 1. (hétfő) 19:00

6. Hatékony, következetes kommunikáció elsajátítása.

Online videó, Zoom hívás

1. nap - 2024. július 1. (hétfő) 19:00

7. Szülői énkép kialakítása

Online videó, Zoom hívás

1. nap - 2024. július 1. (hétfő) 19:00

8. Szülői önbizalom kialakítása

Online videó, Zoom hívás

1. nap - 2024. július 1. (hétfő) 19:00

9. Önbizalom építés a gyermeknél.

Online videó, Zoom hívás

1. nap - 2024. július 1. (hétfő) 19:00

10. Kik azok a személyek, akikkel dolgunk van?

Online videó, Zoom hívás

1. nap - 2024. július 1. (hétfő) 19:00

11. Ki az, aki korlátozza a gyermeket?

Online videó, Zoom hívás

1. nap - 2024. július 1. (hétfő) 19:00

12. A szülő gyerekkora hogyan befolyásolja a gyereknevelést?

Online videó, Zoom hívás

1. nap - 2024. július 1. (hétfő) 19:00

13. Zárás: A gyereknek nem tökéletes szülőkre van szüksége.

Online videó, Zoom hívás

Visszajelzések és ajánlások

Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam az évek során, de számomra a legnagyobb öröm, hogy klienseim elérik azt az életet amiről álmodtak

"Minden a legnagyobb rendben az életünkben! Vettünk egy lakást, augusztusban költözünk! Zoli megkérte a kezemet, én pedig igent mondtam, majd rá fél órára feleségül vett! A családban mindenki elfogadta Zolit, és a döntéseinket! Anyukámmal is minden rendben van. Mióta Zoli van, szinte mindent megbeszélünk egymással. Nagyon sokat segített a Tudatos Párkapcsolati Rendszer, amit igazán köszönök!"
Beke Krisztina
Székesfehérvár
"Nagyon fura, de egyszer csak rendeződött a kapcsolatunk. Pedig el se végeztem teljesen a tanfolyamot. Azóta boldogok vagyunk. Tudunk beszélgetni, pedig ez csak a kapcsolatunk elejére volt jellemző. Köszönöm az új életet!"
Szabó Évi
Bicske
"Megcsaltam feleségem még régen. Le is buktam szerencsére megbocsátotta. Rá 9 évre belenéztem a telefonjába és kiderült, hogy találkozgat egy idegen férfival. Nem tudom megcsalt-e vele, de teljesen kiborultam. Mind a ketten elvégeztük a Tudatos Párkapcsolati Rendszert, azóta mindenkinek csak ajánlom. A barátaink csodálkozva néznek, milyen jól bánunk egymással."
Kendl Szilárd
Budapest

Gyakori kérdések és válaszok

A gyakran felmerülő kérdésekre itt találsz választ.
Ha további kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot és örömmel segítünk.

A KollerVIP tagság teljes tartalma 100%-ban digitális. Az előfizetés után kapsz egy hozzáférést (felhasználónév és jelszó), amivel be tudsz lépni a fiókodba. Itt fogod megtalálni az összes kurzust és tudásanyagot. A régieket, azaz az összes korábbi tananyagot, és automatikusan fognak megjelenni az újabb tartalmak.

Jelenleg hetente jelenik meg egy új tananyag, így most havonta kb. 4 új tananyagra biztosan számíthatsz. Ezekről mindig küldünk értesítőt a Facebook zárt csoportban. Az új anyagok automatikusan megjelennek a fiókodban a publikálást követően, ahova felhasználónév és jelszó párossal tudsz belépni.

Mindig úgy állítjuk össze a tananyagokat, hogy az a tagok számára a lehető legjobb legyen. Emiatt vannak videók, hanganyagok és élő bejelentkezések is. A célunk, hogy abban a formában adjuk át az aktuális témát, ahogyan a legkönnyebben tudod megtanulni és elsajátítani.

A Koller VIP tudásanyagait Koller Zsuzsi és Koller Krisztián készíti. Ha szeretnél jobban megismerni minket, akkor megtalálsz rólunk számos infót a Youtube csatornánkon, Spotify podcast csatornánkon vagy a weboldalainkon.

Ameddig előfizetője vagy a Koller VIP tagságnak, addig folyamatosan hozzá tudsz férni az anyagokhoz. Az tagságod, előfizetésed ideje alatt kapott anyagokat folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is. Amikor az előfizetésed lejár, mert nem hosszabbítod meg vagy nem tudja a rendszer levonni a bankkártyádról az aktuális díjat, akkor a fiókod automatikusan törlésre kerül. Ezután már nem fogsz tudni hozzáférni a zárt tartalmakhoz csak, ha újra előfizetsz.

Bankkártyás fizetésre és átutalásra is van lehetőség. Ennek oka, hogy ez a  két megoldás a lehető legkényelmesebb a tagok számára. 

Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le tudod mondani, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat az előfizetési díjjal.

Bankkártya adataidat NEM mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat.

A bankkártyás fizetés az OTP csoport tagján, az OTP Simplepay biztonságos fizetési rendszerén keresztül történik.

Természetesen a tagságodat átutalással is fizetheted.

Ebben az esetben az alábbi névre és számlaszámra tudod teljesíteni az átutalás havidíját.

Név: Koller Krisztián E.V.
Számlaszám: 10401017-83505257-56481005

Fontos: ha átutalással fizetsz, akkor ezt azonnal jelezd felénk a kollerkrisztiankinez@gmail.com címre. És küldd el a Neved, Lakcímed és az E-mail címed, hogy a számlát el tudjuk küldeni.
Így tudunk hozzáférést biztosítani a tudásanyagokhoz.
 

 

A csatlakozásod utáni első terheléstől számított 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyádról minden hónapban (egészen a lemondásig), ha a kártyás díjfizetést választod.

Természetesen! Minden hónapban a fordulónapon kerül terhelésre a bankkártyád és ekkor kerül levonásra az adott hónap havidíja. Erről a rendszerünk automatikusan kiállítja az elektronikus számlát, amit e-mailben el is küldünk a részedre.

Igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy elégedett legyél a tudásanyagokkal és annak örülnék, ha emiatt minél tovább maradnál. Ha bármilyen oknál fogva mégis le szeretnéd mondani tagságod, azt bármikor megteheted.

Ilyenkor mindössze egy gombra kell kattintanod és lemondásra kerül a tagsági díjad, a bankkártyádról pedig nem kerül levonásra a következő havidíj. Miután az előfizetésed lejár, a zárt fiókod automatikusan törlésre kerül, így nem fogsz tudni belépni és hozzáférni a tananyagokhoz.

Ha később szeretnél ismét csatlakozni a Koller VIP tagsághoz, mi szeretettel visszavárunk.

Nincsen semmi rejtett költség vagy hűségnyilatkozat. A tagság havidíja fix, minden hónapban ugyanannyi és nem is fog változni, amíg aktív előfizető maradsz. Nem kerül terhelésre semmilyen egyéb költség.

Scroll to Top