Élj boldogan, örömmel, könnyedén.
Legyen több tudatosság az életedben!

ONLINE TUDÁSANYAGOK A TUDATOSSÁGHOZ

KollerVIP tagság egy olyan inspirációt és motivációt adó online tudástár, ahol izgalmas kurzusokat, előadásokat és hanganyagokat, továbbá gyakorlatias eszközöket adunk, melyek segíthetnek változást létrehozni az életedben.

Együtt teremtsünk valami jobbat, nagyszerűbbet...

Lehetséges, hogy láttad az egyik videónkat, hallottál minket a rádióban vagy podcast csatornánkon, esetleg olvastad valamelyik cikkünket, könyvünket…

Bárhogy is van, örülünk, hogy itt vagy velünk!

Minden reggeled inspiráltan indul.

Többé nem maradsz egyedül.

Tudatosabb, sikeresebb, boldogabb vagy.

A Tudatos Teremtők Közösségének a tagjai nálunk megtalálják azokat az eszközöket, amivel egy könnyebb, örömtelibb és jobb életet élnek. Az online tudásanyagok mellett, a közösség tagjai egymást inspirálják.

Milyen lehetőséget teremthetsz magadnak, ha részese vagy a közösségnek?

MINDEN olyan eszközt átadunk önbizalom, párkapcsolat és gyereknevelés témakörben, amelyeket mi is használunk a hétköznapokban és a munkánk során is. 

Folyamatos támogatást, visszajelzést és jelenlétet adunk a fejlődéshez, változáshoz, teremtéshez, korlátozások elengedéséhez.

Olyan közösséget, ahol mindenki hozzájárulás lehet egymás számára a tudásával, hozzászólásával, és az élménybeszámolójával.

A tagok tudatosak, kedvesek és nagyszerű emberek, akik ezt a csoportot alkotják.

„Minden ember szeretetre, tiszteletre és megbecsülésre vágyik. A változást kezdd önmagaddal.”
koller-zsuzsi-profil-01.jpg
koller-krisztan-profil.jpg

Koller Zsuzsi (Access Consciousness Facilitátor, nő, édesanya), és Koller Krisztián (kineziológus, tanár, férfi, apa) vagyunk. 

13 éve foglalkozunk csodálatos, kedves emberekkel, akik a változást választották. Örömmel, kedvességgel szeretjük inspirálni az embereket arra, hogy felismerjék, igen is több van bennük.

Eljött az idő, hogy beleállj az erődbe és a saját valóságodat éld

Minden reggeled inspiráltan indul

A nehezen induló reggelek helyét átveszi a lelkesedés. Motivált leszel arra, hogy egy új életet élj.

Többé nem maradsz egyedül

Nem fogod többé egyedül érezni magad, hiszen a tagság egy olyan hely, ahol támogató közösségre lelsz.

Tudatosabb és boldogabb vagy

Mások is látni fogják rajtad a pozitív változásokat. Kiegyensúlyozottabb, boldogabb és tudatos életet élsz.

‘Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva érkezik hozzám’ 

Miről szól a KollerVIP Tagság?

Tudásanyagok a tudatossághoz

Egy különleges közösség

Ez a közösség a saját utad megtalálásában támogat.

Támogató és tudatos közösség, akik nem egymás torkán akarják lenyomni a nézőpontjaikat, hanem jól irányzott kérdésekkel segítenek a másiknak kijönni abból a gödörből, amiben éppen benne találta magát.

FOLYAMATOSAN támogatunk, a közösségen belül és ott is átadunk olyan eszközöket, amelyeket mi magunk is használunk a hétköznapokban és a munkánk során is. Ez az eszköztár folyamatosan bővül, így mindig számíthatsz egy-egy újabb tudatos inspirációra.

Azonnali hozzáférést kapsz, és már nézheted is az online kurzus videóit.

Heti szintű inspiráció + teljes önismereti rendszer önbizalom, párkapcsolat, gyereknevelés témákban.

Hogyan segítenek az online kurzus videói, hogyha például…

Így leszel tudatosabb párkapcsolat, gyereknevelés és önismereti témákban:

Elengedés videók és hanganyagok (online)

Nem tudsz az érzéseiddel mit kezdeni és felülkerekednek rajtad? Túlságosan érzékeny vagy? Sokszor vagy feszült valaki, vagy valami miatt? Könnyedebb és boldogabb életet szeretnél? Neked is mondták már, amikor ideges voltál, hogy „ugyan már, engedd el”?
Ilyenkor csak még feszültebbé váltál, mert nem tudtad, hogy hogyan lehetséges ez. A Sedona-módszer egy eszköztár, amely hozzájárul, hogy könnyedén elengedd a zavaró érzéseidet.

Ha elengedéseket végzel, akkor három dolog történhet:

Az elengedés gyakorlatokkal olyan eszközöket adunk át, amivel meggyorsítod a személyi fejlődésedet, jobban megismered magad, fejlődik az önismereted, ami egy könnyed és örömteli életet teremt.
MINDEN olyan eszközt átadunk, amelyeket mi is használunk a hétköznapokban és a munkánk során is.
Azt szoktuk javasolni, hogy ezeket a hanganyagokat bármilyen tevékenység közben is lehet hallgatni, legyen az utazás, vezetés, főzés stb…..
Mi nagyon szeretjük, biztos vagyok benne, hogy neked is tetszeni fog! 😊

Tudatos szülő mesterkurzus

Sokszor vagy türelmetlen a gyerekeddel? Sokat veszekedtek, mégsem megy át az információ? Szülőként ideges vagy már a tehetetlenségtől? Rossz szülőnek gondolod magad? Azt veszed észre magadon, hogy ugyanúgy viselkedsz, mint a szüleid, pedig te nem szeretnél olyan lenni, mint Ő(k)? Nem tudod már, hogy mit tegyél? Kilátástalannak látod szülőként a helyzeteket? Kicsúszott a kezedből az irányítás? Nem tudtok megegyezni a gyerek(ek) nevelésében a pároddal? Elváltatok, és látod a gyermeken, hogy ez rossz hatással van rá?
A gyermeknek nincs önbizalma? Konfliktusai vannak a gyereknek az osztálytársaival, vagy a tanáraival? Reggelente az idegeskedés miatt sírva, vagy görcsben álló gyomorral indultok az iskolába? Ha sokszor vagy/vagytok ilyen helyzetben, akkor tarts velünk, te is tartozz a tudatos szülők közé! Hogyan élj tudatosabb szülőként úgy, hogy a gyereked is élvezze a könnyedséget a mindennapokban?

A Tudatos mesterkurzus 15 videója, hanganyaga hozzájárul, hogy:

A videók tetszőleges sorrendben nézhetők. És a világ minden tájáról elérhetők. 😊

Önbizalom mesterkurzus

Sokszor vagy szomorú, lehangolt? Nincs kedved kikelni az ágyból? Nehezedre esik megtenni dolgokat? Nincsenek céljaid? Motiválatlan vagy? Általában negatív hangulatban vagy? Sokat panaszkodsz? Aggódsz a jövőd miatt? Sok a negatív gondolatod? Rágódsz a múlton, mit is kellett volna másképp csinálni? Bizonyítani szeretnél másoknak? Folyamatos elismerésre vágysz másoktól? Nem tudod kezelni az indulataidat? Dicsekvéssel, nagyotmondással, netán hazugságokkal próbálod meg kompenzálni az önbizalomhiányt? Túlságosan zárkózott vagy? Nem tudsz magadért kiállni? Nagyon érzékeny vagy, és könnyen megbántanak? Mindenkinek alárendeled magad? Mindig elégetetlen vagy a testeddel? Sokszor panaszkodsz? Amikor nem vagy stresszhelyzetben, akkor is gyakran összeszorul a hasad, vagy gyakran érzel valami nehézséget a mellkasodon, esetleg gyakran összeszorul a torkod? Szüleid sosem dicsértek meg, hanem mindig kritizáltak?

Ha felsorolásból valamelyiket felismerted, akkor jó helyen jársz.

Az Önbizalom mesterkurzus kihat az egész életedre. Ezzel a kurzussal inspirálunk arra, hogy igazán önmagad lehess, megtaláld az örömeidet az életedben és igazán jól érezd magad a bőrödben. 😊

A videók és a hanganyagok hozzájárulnak ahhoz, hogy ki tudd tisztázni az érzelmeidet.

Segítségükkel elengeded a múltat, ami befolyásolja a mindennapjaidat. Látni fogod, hogy merre tartasz.

Megtalálod a hétköznapi örömöket. Tudatosan fogod a gondolataidat irányítani a céljaid felé. Beköltözik az életedbe a nyugalom és a harmónia.

Az Önbizalom mesterkurzus 9 videót, hanganyagokat és számos különböző hasznos gyakorlatot tartalmaz.

Eljött a Te időd, fedezd fel a benned rejlő lehetőségeket. Tedd nagyszerűbbé az életed!

Önismereti Párkapcsolati Mesterkurzus

Hűtlenség, megcsalás, félrelépés történt bármely fél részéről, és ez rányomja a bélyegét a hétköznapokra? Eltávolodtatok, unalmassá vált a kapcsolat, mintha kiégett volna? Féltékenység, bizalmatlanság mérgezi a kettőtök közti hangulatot? Hiányoznak a beszélgetések, hiányzik a minőségi idő? Szakítás történt és szeretnéd helyrehozni? Állandó veszekedések zajlanak köztetek, amiket nem tudtok mindkettőtök számára megnyugtató módon rendezni? Kiszolgáló személyzetnek érzed magad? Úgy érzed, mintha a párod a gyereked lenne? „Se veled, se nélküled” helyzetben érzed magad? Olyan sajátos lelki problémáitok vannak (gyász, önbizalomhiány, önértékelési hiány, depresszió, borúlátás…) melyek kihatnak a párkapcsolatra is? A gyerekek érkezése után eltávolodtatok egymástól?

Ha valamelyik kérdésre IGEN a válasz, akkor neked való az Önismereti Párkapcsolat mesterkurzus.

Gyakran kérdezik, hogy az Önismereti párkapcsolati mesterkurzust csak együtt lehet-e elvégezni, a pár mindkét tagjának részt kell vennie benne?

A válasz: nem. Nem mindig tartunk ugyanott a fejlődésben, mint a párunk. Nem beszélve arról, hogy a férfi és a nő működése is teljesen eltérő. Ettől függetlenül együtt végezve, és pár nélkül is nagyon hatásos ez a program. 😊

Azt tapasztaljuk, hogy amikor valamelyik félben elindul a változás, az pozitívan hat a másik félre, és az egész kapcsolatra is. Számos olyan sikertörténet van már emögött a kurzus mögött, amikor csak az egyik fél ment végig a folyamaton, mégis sikerült megmenteni, magasabb szintre emelni a kapcsolatot.

 

Ez egy 10 hetes önismereti program. Ha ezt a mesterkurzust elvégzed, újra boldog leszel, jól fogod érezni magad a bőrödben. Ez kihat a párodra is.

Vissza fog térni az önbizalmad, látni fogod, hogy merre tart a párkapcsolatod. Több mindent fogtok tudni megbeszélni.

Tudni fogod a konfliktusokat rendezni. A párkapcsolatban megjelenik a kölcsönös tisztelet és a megbecsülés.

A Párkapcsolati önismereti mesterkurzus 5 modulból épül fel:

Törd meg a párkapcsolatoddal kapcsolatos aggályok ördögi körét. Nézz szembe önmagaddal. Formáld olyanra a párkapcsolatodat, amilyenre azt Te szeretnéd. Tarts velünk, és kívánjuk, hogy legyen neked is tudatos, boldog párkapcsolatod.

Tudatos teremtők közössége

Miért hoztuk létre ezt a közösséget? Mert már régóta érlelődött bennünk az ötlet, hogy teremtsünk egy fantasztikus közösséget azokból a csodás emberekből, akik valaha jártak nálunk, vagy részt vettek valamelyik programunkban, és igazán nagyra becsüljük őket.

Tudjuk, érezzük, hogy egy ilyen közösséggel még nagyobb dolgokat teremthetünk, ha együtt vagyunk.

Számtalan nagyszerű emberrel találkozunk a munkánk során, és azt szeretnénk, ha Te is megismerhetnéd őket, és ez a csapat egy igazán motiváló és inspiráló közösség lehet mindannyiunk életében.

Egy olyan varázslatos, csoport tagja lehetsz, ahol egy elfogadó közösségben találod magad.
Eszközöket adunk át a további fejlődéshez, önismerethez, ami egy könnyed és örömteli jövőt teremt.

MINDEN olyan eszközt átadunk, amelyeket mi is használunk a hétköznapokban és a munkánk során is. Ez az eszköztár folyamatosan bővül.

Amire számíthatsz:

Olyan közösséget, ahol mindenki hozzájárulás lehet egymás számára a tudásával, hozzászólásával, jelenlétével, élménybeszámolójával. Itt semmi sem kötelező, és már az is ajándék, ha csak itt vagy!
A tagok tudatosak, kedvesek és nagyszerű emberek, akik ezt a csoportot alkotják.

Szeretettel várunk Téged is!
Célunk ezzel a közösséggel az, hogy egymás hozzájárulása által is mindannyian egyre nagyszerűbbé, ragyogóbbá, örömtelibbé válhassunk az élet minden területén, és inspiráljuk egymást a „még több és jobb” teremtésére.

Bízunk benne, hogy még annál is jobb lesz, mint ahogy most elképzeljük: olvashatunk majd egymás sikertörténeteit, élményeit, megéléseit a pozitív változásokról, teremtésekről.

Olyan régen érlelődött már bennünk, hogy létre hozzuk a Tudatos teremtők közösségét, akikkel együtt teremthetünk egy boldogabb, tudatosabb világot!

Ne hagyd ki! Csatlakozz most TE is!

Könnyed tanulás gyerekeknek

Szenvedés a tanulás a gyermekkel? Leül, de nem tud figyelni? Stresszes a tanulás? Szülőként ideges vagy a gyermekre, mert nem tanul? Tehetetlen vagy, mert nem tudsz mit tenni?

Ha a gyereked nem tud tanulni és Te tehetetlennek érzed magad szülőként, akkor ez a Könnyedén tanulni mesterkurzus Neked való.

Milyen eredménye lesz, ha elvégzed a Könnyedén tanulni mesterkurzust?

Gyere, tarts velünk, és tanítsd meg gyermekedet a könnyed tanulásra, hogy a jövőben minél több sikere legyen az életben.

Önismereti előadás [Koller Krisztián]

Ahhoz, hogy az élet minden területén megtaláld a kiegyensúlyozottságodat, és a legteljesebb mértékben tudatosan éld a mindennapjaidat, négy szerepnek érdemes egyidejűleg megtalálnod magad. 

Mi is ez a négy szerep?

Az önbizalmunk mind a négy életterületünkre kihat. Az előadásból megtudhatod, hogy miért érdemes összehangolni a gondolatainkat, az érzelmeinket, és a testünket. Ez az előadás neked szól, ha sok felismerést szeretnél kapni önmagaddal kapcsolatban.

Anya-Apa Akadémia előadás Koller Zsuzsival és Koller Krisztiánnal

Ebben az előadásban a szülőség kihívásairól beszélünk. Megmutatjuk, hogy milyen hibákat követtünk el mi is a gyereknevelésben és ezekből mit tanultunk meg.

Felismeréseket adunk a kezedbe, hogy honnan eredhetnek a gyereknevelés buktatói. Tarts velünk, ez egy könnyed hangvételű előadás, amit biztos élvezni fogsz

Visszajelzések

"Sokévi házasság után, kicsit fénye vesztett együttléttel, férjem megcsalt. Segítség nélkül nem tudtam feldolgozni. A barátnőm biztatott, hogy a Tudatos Párkapcsolati Rendszer lesz a segítség. Igaza lett! Változást hozott az életembe. Fél év telt el a saját harcommal. Ma újra egy pár vagyunk, és úgy élünk, ahogy mindig is kellett volna. Egymást és magunkat értékelve, szeretve!"
Szabó Évi
Bicske
"Minden a legnagyobb rendben az életünkben! Vettünk egy lakást, augusztusban költözünk! Zoli megkérte a kezemet, én pedig igent mondtam, majd rá fél órára feleségül vett! A családban mindenki elfogadta Zolit, és a döntéseinket! Anyukámmal is minden rendben van. Mióta Zoli van, szinte mindent megbeszélünk egymással. Nagyon sokat segített a Tudatos Párkapcsolati Rendszer, amit igazán köszönök!"
Beke Krisztina
Székesfehérvár
"Krisztiánt egy barátnőm javasolta nekem télen, amikor nem voltam túl jól lelkileg, és éreztem, hogy külső segítségre lenne szükségem, hogy tovább haladhassak. Szédültem, pánik rohamok gyötörtek, és folyton rossz gondolatokkal volt tele a fejem, különböző megmagyarázhatatlan fájdalmaim és betegségeim voltak. Eleinte hetente találkoztunk online, és mindig kaptam házi feladatot. Mindig bíztatott, lazasága, életvidámsága már az első perctől nagyot javított az állapotomon. A rossz gondolatokat és a fájdalmakat is szépen lassan megtanultuk elengedni, és nem kellett hozzá sok idő, elindultam felfelé, és most néhány hónappal később azt mondhatom, hogy sokkal jobban kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, stabilabb vagyok lelkileg. Bár gondok mindig vannak, az ő technikáival, tanácsaival mostmár egyedül is fel tudom dolgozni ha valami testi tünet előjön, mankóként szolgál amit tanultam tőle."
Gáti Mónika
Budapest
"Káosz volt az életemben. Elégedetlen voltam magammal. Nem éreztem jól a bőrömben magam. A párkapcsolatom romokban hevert. Túl sok negatív hatás volt az életem körül. Megértettem a módszer hatására mit miért kell tennem, hogy jobban, lazábban, boldogabban éljem az életemet."
Kovács Timi
Miskolc

Válassz előfizetés csomagot!

Tudásanyagok a tudatossághoz. A PLUSZ csomag személyes támogatást is ad.

KOLLERVIP TAGSÁG

A KOLLERVIP tagságot azoknak ajánljuk, akik szeretnének belekóstolni a valódi önismeret élményébe és a könnyed tudatosságba kerülni a mindennapokban.

KOLLERVIP tagság tartalma:

Befektetésed a KollerVIP tagságba:

Most kevesebb mint napi 267 Ft-odba kerül annak a lehetősége, hogy tudatosabbá váljon az életed!

7.990,-Ft

/ hó

Havonta megújuló előfizetés

KOLLERVIP TAGSÁG PLUSZ

A KOLLERVIP Plusz tagságot azoknak ajánljuk, akik a gyorsabban szeretnének haladni az önismeret útján a személyes támogatásunkkal!

KOLLERVIP Plusz tagság tartalma:

TOVÁBBÁ SZEMÉLYES TÁMOGATÁST KAPSZ MINDEN HÉTEN:

Befektetésed a KollerVIP PLUSZ tagságba:

A PLUSZ tagság a tudásanyagok mellett további személyre szóló támgoatást ad!

37.990,-Ft

/ hó

Havonta megújuló előfizetés

Gyakori kérdések és válaszok

A gyakran felmerülő kérdésekre itt találsz választ.
Ha további kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot és örömmel segítünk.

A KollerVIP tagság teljes tartalma 100%-ban digitális. Az előfizetés után kapsz egy hozzáférést (felhasználónév és jelszó), amivel be tudsz lépni a fiókodba. Itt fogod megtalálni az összes kurzust és tudásanyagot. A régieket, azaz az összes korábbi tananyagot, és automatikusan fognak megjelenni az újabb tartalmak.

Jelenleg hetente jelenik meg egy új tananyag, így most havonta kb. 4 új tananyagra biztosan számíthatsz. Ezekről mindig küldünk értesítőt a Facebook zárt csoportban. Az új anyagok automatikusan megjelennek a fiókodban a publikálást követően, ahova felhasználónév és jelszó párossal tudsz belépni.

Mindig úgy állítjuk össze a tananyagokat, hogy az a tagok számára a lehető legjobb legyen. Emiatt vannak videók, hanganyagok és élő bejelentkezések is. A célunk, hogy abban a formában adjuk át az aktuális témát, ahogyan a legkönnyebben tudod megtanulni és elsajátítani.

A Koller VIP tudásanyagait Koller Zsuzsi és Koller Krisztián készíti. Ha szeretnél jobban megismerni minket, akkor megtalálsz rólunk számos infót a Youtube csatornánkon, Spotify podcast csatornánkon vagy a weboldalainkon.

Ameddig előfizetője vagy a Koller VIP tagságnak, addig folyamatosan hozzá tudsz férni az anyagokhoz. Az tagságod, előfizetésed ideje alatt kapott anyagokat folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok anyagait is. Amikor az előfizetésed lejár, mert nem hosszabbítod meg vagy nem tudja a rendszer levonni a bankkártyádról az aktuális díjat, akkor a fiókod automatikusan törlésre kerül. Ezután már nem fogsz tudni hozzáférni a zárt tartalmakhoz csak, ha újra előfizetsz.

Bankkártyás fizetésre és átutalásra is van lehetőség. Ennek oka, hogy ez a  két megoldás a lehető legkényelmesebb a tagok számára. 

Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le tudod mondani, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat az előfizetési díjjal.

Bankkártya adataidat NEM mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat.

A bankkártyás fizetés az OTP csoport tagján, az OTP Simplepay biztonságos fizetési rendszerén keresztül történik.

Természetesen a tagságodat átutalással is fizetheted.

Ebben az esetben az alábbi névre és számlaszámra tudod teljesíteni az átutalás havidíját.

Név: Koller Krisztián E.V.
Számlaszám: 10401017-83505257-56481005

Fontos: ha átutalással fizetsz, akkor ezt azonnal jelezd felénk a kollerkrisztiankinez@gmail.com címre. És küldd el a Neved, Lakcímed és az E-mail címed, hogy a számlát el tudjuk küldeni.
Így tudunk hozzáférést biztosítani a tudásanyagokhoz.
 

 

A csatlakozásod utáni első terheléstől számított 30 naponta fogjuk automatikusan levonni a bankkártyádról minden hónapban (egészen a lemondásig), ha a kártyás díjfizetést választod.

Természetesen! Minden hónapban a fordulónapon kerül terhelésre a bankkártyád és ekkor kerül levonásra az adott hónap havidíja. Erről a rendszerünk automatikusan kiállítja az elektronikus számlát, amit e-mailben el is küldünk a részedre.

Igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy elégedett legyél a tudásanyagokkal és annak örülnék, ha emiatt minél tovább maradnál. Ha bármilyen oknál fogva mégis le szeretnéd mondani tagságod, azt bármikor megteheted.

Ilyenkor mindössze egy gombra kell kattintanod és lemondásra kerül a tagsági díjad, a bankkártyádról pedig nem kerül levonásra a következő havidíj. Miután az előfizetésed lejár, a zárt fiókod automatikusan törlésre kerül, így nem fogsz tudni belépni és hozzáférni a tananyagokhoz.

Ha később szeretnél ismét csatlakozni a Koller VIP tagsághoz, mi szeretettel visszavárunk.

Nincsen semmi rejtett költség vagy hűségnyilatkozat. A tagság havidíja fix, minden hónapban ugyanannyi és nem is fog változni, amíg aktív előfizető maradsz. Nem kerül terhelésre semmilyen egyéb költség.

Scroll to Top